Op naar het avontuur!
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
03 November 2014 | Thailand, Bangkok
Ik ben nog steeds in Bangkok. Inmiddels maken zelfs de schoonmaaksters hier een praatje met me. Voor het hotel zitten al jaren dezelfde jongens. Ze werken bij de 'tailorshop' en al jaren proberen ze me iedere dag weer een mantelpak aan te smeren. Alsof ik er uitzie alsof ik dagelijks een mantelpak draag. Twee dagen geleden hebben ze de hoop op gegeven. Ironisch genoeg blijken ze allemaal uit Myanmar te komen. Zo makkelijk als het voor mij is om naar Myanmar te gaan, zo moeilijk is het voor hen. Allemaal hebben ze zo hun redenen. Dus ik ga over een paar dagen naar een festival in hun geboortedorp, waar ze oh zo graag bij hadden willen zijn. Of ik foto's wil maken, en misschien ook nog even familie wil bellen of misschien bezoeken?
Morgen verruil ik de gekte van Bangkok voor de rust van Myanmar. Het project Myaphoto, editie nr 4, helaas zonder m'n nichtje Anenoon, maar met mijn vader. We bezoeken de aankomende twee weken weer bijzondere plekken en gaan 300 kinderen blij maken met een foto!
Natuurlijk zal ik jullie weer zoveel mogelijk op de hoogte houden. Op naar het avontuur!
03 November 2014 - 14:25
Anemoon:
Succes lief nichie, wilde daar ook graag zijn!! -
03 November 2014 - 14:41
Paul Van Dijk:
Yvonne en Gerard
Zoals je weet ben ik een grote fan van je reisverslagen (dus ga vooral niets aan je schrijfstijl veranderen). Ik ga jullie trip weer op de voet volgen.
Dat ik geen geld heb overgemaakt naar Myaphoto heeft niet te maken met het feit dat Anemoon er niet bij is maar omdat ik er bij herhaling niet achter kon komen hoe het werkte. Hoe me dat de vorige keren wel gelukt is weet ik niet. Misschien geholpen door Anemoon.
Ik wens jullie veel plezier en ruzie zullen jullie niet krijgen na zoveel loutering bij eerdere reizen.
paul -
03 November 2014 - 17:01
Marianne:
Hoi Yvonne en Gerard,
Bij de eerste zin heb je me al weer te pakken, (valt wel mee toch Lies? dat verzamelen)
Wij lezen graag mee met jullie avonturen.
Veel plezier, lekker eten, verrassende bezoekjes en foto's.
Liefs, Bas en Marian -
04 November 2014 - 20:57
Hanneke:
Ah wat leuk weer eens een reisverslag van yvonne dat wordt weer genieten. Jammer dat het zonder anemoon is maar ook wel weer leuk om Gerard eens wat vaker in beeld te zien. Schrijf maar lekker vaak yvonne, ik vind het altijd zulke mooie verhalen het is altijd alsof je een klein beetje naast jou meeloopt veel plezier daar en ik zal snel even nog foto s bestellen liefs van hier -
05 November 2014 - 12:48
Lies:
zoals je al meldde, mama lies wordt al in de eerste zin vermeld...
Hoezo verzamelwoede??? valt best mee toch?
Ik kan er ook niks aan doen dat jullie zoveel reizen en telkens weer een prachtige buddha voor me meenemen ....
Kijk al uit naar de volgende!!!!
Veel mooie foto's maken daar en vooral veel schrijven!!
Volgens mij is het vorige verslag nog steeds niet afgerond......
Liefs!!!!! -
06 November 2014 - 11:00
Sandra:
Geweldig weer wat je allemaal doet ! Geniet er vooral van ! Straks genoeg werk aan de winkel ;-) X San -
10 November 2014 - 07:19
Johan Hobbel:
Het s weer een genot om de verslagen te lezen. Wat een supertalent heb je toch omheen zulke leuke verhalen van te maken.
Ik blijf ze volgen. Maar er een mooie reis van samen
10 November 2014 - 12:01
Dick Looij:
Het verbaast me niets nu weer iets te lezen van je verre reizen. Toch de draad maar weer opgepakt?
Leuk en interessant hiervan iets te mogen lezen. Ben nu zelf met pensioen en doe nog wat stagebezoeken voor het da Vinci College. Verder als vrijwilliger werkzaam in een museum. Jij en Gerard, veel plezier en geniet.
De hartelijke groeten van Dick Looij (daVinci College)