Sponsors gezocht voor project Birma!
Door: Yvonne
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
21 November 2011 | Myanmar, Naypyidaw
MYAPHOTO: Foto project Myanmar (Birma)
Eind december 2011 zullen wij, de nichtjes Yvonne en Anemoon van Dijk, vanuit Thailand naar Birma afreizen gewapend met fotopapier en een klein printertje. Met deze apparatuur kunnen wij Birmeese kinderen een foto direct in hun hand geven. Een afgedrukte foto lijkt voor ons misschien van zelfsprekend maar is in een land als Birma een onbereikbaar goed.
Op dit moment leeft de Birmeese bevolking onder de zware druk van een militair regime waardoor zij vrijwel afgesloten van de rest van de wereld leven. Gelukkig is er hoop op een toekomst met meer vrijheid. Toch willen wij juist de mooie herinneringen van vandaag vastleggen voor deze kinderen. Met een foto kunnen wij (en jij!) waardevolle herinneringen van kinderen verzilveren voor de rest van hun leven.
Sponsor jij 5 foto`s waarmee jij 5 kinderen een tastbare herinnering geeft? Maak dan 5 euro over naar rekeningnummer 7410623 (A.A. van Dijk) onder vermelding van MYAPHOTO en je naam. De foto`s die jij hebt gesponsord zullen na onze reis digitaal onder jouw naam op de facebookpagina MYAPHOTO worden geplaatst!
Tevens te vinden op de openbare pagina:
Uiteraard zijn meerdere setjes van 5 foto`s mogelijk!
* De 5 euro`s dekken de materiaalkosten voor 5 foto`s.
(fotopapier, inkt, lamineerhoesjes)
Mocht je mensen weten die dit ook leuk zouden vinden dan mag deze mail natuurlijk worden doorgestuurd!!
Bedankt!
Yvonne en Anemoon van Dijk
21 November 2011 - 10:35
Opa:
Een heel mooi idee. We zullen direkt
wat overschrijven naar het nummer.
Veel sukses Opa.